Havnekart
Abonnèr på nyheter
Kontakt oss
Bli medlem
Logg på

GoMarina

Publisert: 16.10.2018

Sandnes Gjestehavn benytter GoMarina for å betale havneleie.


GoMarina.pdf

GoMarina - ny betalingsløsning for gjestehavnen Sandnes

Publisert: 22.05.2018

Det er nå etablert et nytt betalingssystem i gjestehavnen i Sandnes. GoMarina er et app-basert betalingssystem som nå brukes av over 200 havner i hele Skandinavia. Systemet fungerer slik:


Les mer

Badevann i Indre Vågen - ordfører Wirak ser endelig resultater

Publisert: 29.07.2016

Indre Vågen i Sandens har i mange år fått kritikk fra sine besøkende båtgjester for dårlige vannkvalitet. I flere år har det vært jobbet for å bedre forholdene. Nå kan endelig ordfører Stanley Wirak se resultater av flere års arbeid med saken. 
I 26. juli 2016 -utgaven av Stavanger Aftenblad blir det redegjort for arbeidets gang og videre planer.
"Lukten er borte, vannet er krystallklart og temperaturen linn. Hadde det ikke vært midt i kontor- tiden, skulle Sandnes-ordføreren gjerne tatt en dukkert, for her er det badevannskvalitet, lover han." (SA)


Les mer

Friluftsområder i Sandnes

Publisert: 29.07.2016

Informasjon om Sandnes fra Ryfylke frilufsråd sine sider.


Les mer

Sandnes gjestehavn

Publisert: 20.05.2016

Velkommen til Sandnes gjestehavn!
Mye har skjedd i havnen siste året; Havnespeilet, bryggefronten på nordsiden av havnen, er fornyet. Dette har økt kapasiteten i havnen betraktelig. Signalbygget til Sandnes Sparebank ved Havnespeilet og parken utenfor er bare første trinn i en stor fornying av havnearealene som man kaller Havneparken. Det er gjennomført store gravearbeider i Sandnes gater med utskifting av gamle rørsystemer for å separere takvann og kloakk. Nå ser vi konkrete resultater av dette, - vannkvaliteten er blitt atskillig bedre. Og ennå er Sandnes kommune ikke ferdige med dette prosjektet.

Med sin strategiske beliggenhet er Sandens havn blitt et populært stoppested for båtturistene;
Kongeparken - buss fra Sandens rutebilstasjon.
Vitenfabrikken i Sandnes - Spennende utstillinger og interaktive installasjoner for barn og unge.  
Dyreparken - tog fra Sandnes stasjon
Området Stavanger og Jæren - tog/buss
Se forøvrig Sandens Turistinformasjon for flere tips.

Havnekartet du ser til høyre, er nytt av året. De grønne kaifrontene markerer kaiplass for gjestende båter. Kartet er tilgjengelig fra menyen på hjemmesiden vår. ( http://lura-bf.no )

Flyteanlegget disponeres av medlemmer av Lura båtforening, men ledige plasser kan benyttes av våre gjester. Sjekk status for båtplasssene på havnekartet først. Havnevertene vil også kunne veilede  de besøkende. 
Fargekodingen på flyteanlegget forteller om båtplassen er opptatt (rød), opptatt nå (men blir ledig i fremtiden (oransje)), midlertidig ledige nå (grønn) eller om det gjelder en ikke-tildelt båtplass (blå). Man får opp informasjon om plassnummer, bredde og evt. ledig fra-/til-dato på båtplass ved å plassere musepeke over aktuell plass.

Serviceanlegget vårt med toaletter, dusj og vaskemaskiner finner du på østsiden av kulturhuset. Adgangskort får du kjøpt på KIWI, like ved flyteanlegget.

For priser, se artikkelen om havneavgifter 2016.

Vi ønsker dere et trivelig opphold i Vågen Sandnes!