Havnekart
Abonnèr på nyheter
Kontakt oss
Bli medlem
Logg på

Benker i Luravika

Skrevet av: A.T., publisert 16.04.2014

Et håndslag for det sosiale i klubben, bør vi vel kunne kalle det.

Estetisk bedre ble det også. Som flere sikkert har lagt merke til, er nå området utenfor nordveggen til klubbhuset vårt blitt avrettet med betong. Så slett og gangbart ble det at vi også bestilte bord med benker.

Det er ikke tvil at slike anordninger kan være avgjørende når båtdrøset strever med å finne utløp etter en lang vinter – og sikkert også ellers... Så til dere som trenger etterlengtede pauser fra slipping, eller som bare vil stikke innom for å treffe andre; -Ta med termosen og slå deg ned!
Og skulle det bli for folksomt ved klubbhuset, og gjerne også vindstille, så finnes det enda et eksemplar av arten helt ytterst på den oppgraderte Nordmoloen. Denne skal visstnok allerede være innviet og fungerte utmerket til formålet, kan Tor Sukkestad opplyse.
Vi har mottatt innspill fra engasjerte medlemmer om ytterligere kvalitetsjustering av uteareal ved klubbhus:
- Et bryggeskjørt rundt det planerte området vil heve det estetiske nivået, og som bivirkning, sikkert bidra til økt benkebehov. Og en oppfølger... - litt mudring langs det nevnte skjørtet, og de sjøfarende har et fortøyningsalternativ ved utsetting/opptak av båter fra henger.
Takk for innspill! Styret skal drøfte dette videre.